Waar vind ik 24/7 flexibel en vakbekwaam productiepersoneel?

Wat wij voor u kunnen betekenen…

Bent u op zoek naar flexibel inzetbare, gemotiveerde arbeidskrachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!Door onze Poolse roots kunnen wij putten uit een groot arbeidspotentieel waar wij de voor uw sector geschikte kandidaten selecteren.Laudam spreekt uw taal en kent uw branchebehoefte. Onze mensen steken graag hun handen uit de mouwen en weten van aanpakken. Onze mensen maken het verschil!

Tijdelijke personeelsbehoefte, 24/7 inzetbaar?

Of het nu gaat om één enkele of een tiental medewerkers en om 4 uur of 40 uur per week, wij regelen het voor u!Heeft u (seizoens)pieken op te vangen en wilt u flexibel opschalen, wij schakelen flexibel op en ook weer terug zodra u dat wenst.Ook voor de vaak iets lastiger in te vullen werkzaamheden in ploegendienst en nacht- en weekendwerk kunnen wij de geschikte mensen vinden. Het team van Laudam staat voor u klaar, elke dag van het jaar!

Laudam is het merk voor flexibel werk

Bij Laudam draait het sinds de start in 2000 om de menselijke maat. Wij investeren in onze mensen en in de relatie met u en daarbij past dat u een accountmanager krijgt toegewezen die samen met u meedenkt en zorgt dat onze personele dienstverlening naadloos aan blijft sluiten bij uw wensen.Uiteraard geldt dat alles wat wij doen voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Wij beschikken over de zoals verderop vermeld verlangde keurmerken en certificeringen, maar bovenal beschikken wij op alle fronten over de geschikte mensen. Laudam staat garant voor de ideale match.

Daarom kiezen bedrijven voor Laudam

access_time

24/7 inzetbaar flexibel personeel

verified_user

Vakkundig en Betrouwbaar

home_repair_service

Aantrekkelijke vacatures

hotel

Mogelijkheid voor huisvesting

emoji_transportation

Mogelijkheid van vervoer

Laudam is actief in de volgende bedrijfssectoren

PRODUCTIEWERK

person_pin_circle Maak een afspraak

Wij zijn het uitzendbureau voor productiemedewerkers. Laudam levert u de mensen voor de werkvloer, mensen die van aanpakken weten. De buitenlandse arbeidskrachten die wij bemiddelen, staan bekend om de juiste werkmentaliteit. Ze komen hier in Nederland om meters te maken en niet om duimen te draaien. Hard werken, uiteraard passend binnen de geldende strenge spelregels van de Nederlandse wet- en regelgeving, wordt naar buitenlandse maatstaven goed beloond. Dat maakt dat het personeel dat u via ons inhuurt zich voor de volle honderd procent inspant om dagelijks weer te presteren. Daarbij zijn de arbeidsomstandigheden in Nederland vaak beduidend beter dan in hun geboorteland en dat betekent dat mensen hier met plezier naar hun werk gaan en dat vertaalt zich terug in een positieve werkhouding. We kunnen erover schrijven wat we willen, maar u moet het zelf ervaren. Huur onze mensen in en overtuig u zelf!

METAALINDUSTRIE

person_pin_circle Maak een afspraak

Polen is een land waar tot enkele jaren terug veel mensen werkzaam waren in de staalsector. Zeker doordat een aantal ooit fameuze scheepswerven - door de concurrentie van scheepsbouwers in het goedkopere Azië - hun deuren hebben moeten sluiten, loopt er veel onbenut talent rond in Polen. Laudam zorgt dat dat deze mannen van staal voor u aan het werk gaan.

LOGISTIEK

person_pin_circle Maak een afspraak

Zonder logistiek staat alles stil, met Laudam loopt alles op rolletjes! Wij zijn thuis in de wereld van de logistiek. Op jaarbasis plaatsen we tientallen distributiemedewerkers op een verscheidenheid aan functies, van magazijnmedewerkers voor het reguliere werk tot en met gecertificeerde heftruckchauffeurs en accurate orderplanners en -pickers. Magazijnwerk behelst zoveel meer dan enkel het stapelen van dozen. Onze mensen zijn breed inzetbaar voor alle vormen van aanvullende logistieke dienstverlening zoals palletiseren, sorteren en labelen, om- en herverpakken en verzendklaar maken van producten. Voor logistieke medewerkers gaat u naar Laudam.

VOEDINGSINDUSTRIE

person_pin_circle Maak een afspraak

Wij weten waaraan medewerkers die werkzaam zijn in de voedingsindustrie moeten voldoen. Productie- en verpakkingswerk moet met de grootste zorg en aandacht geschieden met inachtneming van alle geldende hygiënevoorschriften. Niet iedereen is voor dit werk geschikt want het vereist ook een bepaalde mindset. Je moet het besef hebben dat je een belangrijke schakel bent in de voedselketen en dat onachtzaamheid de volksgezondheid - en daarmee ook de continuïteit van uw bedrijf - in gevaar kan brengen. Om de juiste mensen voor u te selecteren, inventariseren we eerst wat de aard van het werk is, hoe dit uitgevoerd moet worden en welke kwalificaties daarvoor vereist zijn. Betreft het werk aan de lopende band, zittend of staand, aan een productie- of inpakmachine of anderszins? Wij leveren u arbeidskrachten die snappen dat strenge spelregels in deze sector strikt nageleefd moeten worden.

AGRARISCHE SECTOR

person_pin_circle Maak een afspraak

De groene sector weet ons als geen ander te vinden. Dat is niet verrassend, want daar is het ooit begonnen. Nina Laudanska - de mede-oprichter en directeur van Laudam - startte in de jaren negentig zelf als aardbeienplukster en dat netwerk heeft zij samen met haar team door de jaren heen uitgebreid. Zeker in de oogstperiode is er grote behoefte aan extra plukkers, maar onze uitzendkrachten worden het hele jaar door ingezet want in de AGF-sector is het druk in alle seizoenen. Elk natuurlijk groeiend product vraagt om een specifieke behandeling en de daarbij passende arbeidskrachten. De champignonteelt vereist naast een scherp zicht ook fijn handwerk, daar waar zwaarder werk - zoals aspergesteken of het vullen en stapelen van kratten - ook enige spierkracht verlangt.

Tevreden klanten aan het woord over Laudam…

“Laudam kan snel schakelen, één belletje en hulp is onderweg.”

Jaco Koman, directeur van Koman’s Vishandel

In het Moerdijkse havengebied ligt aan het Hollands Diep het bedrijfspand van Koman’s Vishandel met aanpalend de winkel waar liefhebbers terecht kunnen voor een mooi assortiment van verse vis. Koman is een echte vissersfamilie uit Werkendam. “Mijn overgrootvader begon in 1918 met het vissen op zoetwatervis en paling in de Biesbosch. Al snel was er meer vraag dan dat er gevangen werd en zo is de handel tot stand gekomen,” vertelt Jaco Koman. Dagelijks wordt zowel levende als diepgevroren vis vanuit de hele wereld aangeleverd. “Vissers langs de Nederlandse en Belgische kust en groothandels zorgen voor de aanvoer, daarnaast hebben we een eigen visserijbedrijf. Met twee boten vissen we op het Hollands Diep, voornamelijk voorn, snoekbaars en brasem. Alle verse vis wordt bij ons verwerkt en dan heb je het over fileren, portioneren en verpakken. De diepvriesvis komt kant en klaar binnen en wordt...

Meer informatie chevron_right

“Wij zoeken mensen met een ‘bootwerkersmentaliteit’ en die levert Laudam al jaren.”

Bob van der Kade, adjunct-directeur bij Verzinkerij West-Brabant

Sinds de start in 1968 is Verzinkerij West-Brabant uitgegroeid tot een absolute specialist voor het thermisch verzinken van metaalconstructies voor een keur aan klanten. “Wij hebben opdrachtgevers uit de civiele en agrarische sector, maar ook de offshore, scheeps-, constructie- en scheepsbouw,” vertelt algemeen directeur Niek van der Kade. Hij legt het thermisch verzinkproces in simpele stappen uit. “Na de ingangscontrole worden de constructies aan rekken gehangen en gaan ze het beitsbad in. Dit is een bad met een verdunde zoutzuuroplossing waarin de walshuid en/of roest opgelost wordt. Hierna kunnen de werkstukken naar het verzinkbad waar ze in vloeibaar zink van 450°Celcius worden gedompeld. Het zink gaat een reactie aan met het blanke ijzer en zo worden ze duurzaam beschermd tegen roest.” Tot slot wordt er beoordeeld of het eindproduct voldoet aan alle...

Meer informatie chevron_right

Wij werken en streven naar 100% klanttevredenheid

In feite hebben wij bij Laudam zowel interne als externe klanten en in beide gevallen streven wij naar maximale klanttevredenheid. Onze mensen moeten bij u presteren en dat lukt enkel wanneer wij hen goed faciliteren. Afspraken nakomen, doen wat je zegt en zeggen wat je doet, het resulteert in positieve mond-tot-mondreclame en is de basis voor groei. Wij leggen de lat graag hoog, want zo dagen we onszelf uit om ons constant te verbeteren. Mocht u suggesties en op- of aanmerkingen hebben dan hopen we dat u, in het licht van de relatie, ons op scherp zet. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en zelfs dan willen we ons inspannen om uw verwachtingen te overtreffen.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Sommige van onze klanten werken met volcontinudiensten. Omdat, zeker daar, de planning voor de invulling van de personeelsbezetting zich niet beperkt tot kantoortijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en voor onze medewerkers. Wij zijn voor u in de weer wanneer u dat wenst. Iedere klant van Laudam krijgt zijn eigen accountmanager toegewezen, zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Twee vaste aanspreekpunten, want elke accountmanager heeft een vaste back-up.

Nina Laudanska

Directeur

Jarek Socha

Hoofd Planning

Tomasz Myszewski

Planner

Michalina Cybulska

Salarisadministratie

Kasia Majchrowicz

Facilitair manager

Piotr Jaskowiec

Chauffeur, assistent planning

Jacek Zawłocki

Chauffeur, assistent planning

Jakub Kisiel

Chauffeur, assistent planning

Arno Moerland

Accountmanager

Ewa Mysior

Hoofd Salarisadministratie

Wojciech Mysior

Administratie

Anna Kopczyńska

Administratie

Miranda Breeman

Verkoop Binnendienst

Contact

Adres

Kantooradres Vlierwerf 7B 4704 SB Roosendaal

Postbus 1375 4700 BJ Roosendaal

Volg ons

facebook
logo
facebook
logo