Waar vind ik 24/7 flexibel en vakbekwaam productiepersoneel?

Over ons

Onze klanten waarderen onze reactiesnelheid, de persoonlijke aandacht en de kwaliteit van de mensen die we leveren. Wij hebben de geschikte medewerkers voor uw productie- en verpakkingswerk, geven invulling aan uw logistieke functies en zijn thuis in de agrarische sector, de metaal- en voedingsindustrie.

Via onze eigen wervingskantoren in Polen kunnen wij de juiste mensen voor u vinden. Wij zorgen ook voor huisvesting, vervoer en begeleiding van uw nieuwe medewerkers. Voor Poolse arbeidskrachten gaat u naar Laudam.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u. Een aantal van onze medewerkers is VCA-B gecertificeerd zodat ze ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor ervaren vakmensen voor het specialistische werk en voor ‘extra handjes’ tijdens het oogstseizoen of voor productie- en inpakwerk, ons brede personeelsaanbod maakt dat u slaagt bij Laudam.

Wij helpen u graag verder

Wij zijn er voor u, wij werken voor u! Onze accountmanagers beschikken over het diploma VCU-VIL (leidinggevenden en intercedenten) en kunnen u als geen ander adviseren over de samenwerkingsmogelijkheden. Zij zijn in staat uw vraag om flexibele personele inzet te matchen met onze mensen. Bel voor een afspraak en ervaar de zorg en aandacht van een betrokken sparringpartner die zorgt dat alles loopt zoals u dat wenst. Onze mensen helpen u vooruit.

Historie, wat klein begon is uitgegroeid tot…

Eind jaren ’90 ondervindt de ondernemende familie Laudanscy tijdens het werken in Nederland, het tekort aan geschikt personeel. Terwijl in Polen de werkeloosheid groot is, kost het Nederlandse ondernemers moeite om gemotiveerde arbeidskrachten te vinden. Vanuit een appartement in Roosendaal wordt het idee geboren een onderneming te starten die vrienden en kennissen uit Polen in Nederland aan het werk kan helpen.

Polen is dan nog geen lid van de Europese Unie dus is er geen sprake van vrij werkverkeer in Nederland. Inwoners uit de Zuidwestelijke regio van Polen (Silezië) beschikken echter over zowel een Pools als een Duits paspoort waardoor zij zonder werkvergunning in Nederland mogen werken.

Op 8 mei 2000 is Laudam - een samenvoeging van het begin van de familienaam en het achterste deel van bekende Nederlandse steden - officieel opgericht. Met 7 medewerkers in dienst, verdeeld over 4 klanten wordt een start gemaakt met het bedrijf wat inmiddels vele duizenden mensen aan werk heeft geholpen. Laudam Detachering is geboren! Sinds 2004 is Piotr - een potig kereltje dat van aanpakken weet - als herkenbaar beeldmerk toegevoegd aan het logo.

1 mei 2007 is een gedenkwaardige dag, de beperkingen voor werknemers uit Polen worden door Nederland afgeschaft en de Poolse werknemers zijn welkom op de Nederlandse arbeidsmarkt. Voor Laudam betekent het openstellen van de grenzen een groter aanbod aan gespecialiseerd en vaktechnisch personeel.

Eveneens een belangrijke ontwikkeling in 2007 is het behalen van het NEN-4400-1 certificaat. Deze NEN norm stelt eisen aan uitzendondernemingen met betrekking tot de personeelsadministratie en de afdracht van belastingen en sociale premies. En net zoals ieder NEN gecertificeerd bedrijf wordt Laudam hierdoor ook opgenomen in het openbare register van de “Stichting Normering Arbeid”.

Een jaar later, in juli 2008, mogen we na een geslaagde audit ook het VCU-keurmerk voeren. Met dit certificaat maken we aantoonbaar dat ons beheersysteem voor veiligheid en gezondheid op orde is. In hetzelfde jaar lanceren wij de Poolshoogte, onze nieuwsbrief waarmee wij een aantal malen per jaar onze relaties informeren over wetenswaardigheden en ontwikkelingen binnen Laudam.

Met de verhuizing naar Bergen op Zoom in april 2010 wordt ook ons logo in een nieuw jasje gestoken. Laudam kleurt oranje en Piotr krijgt Anna als vrouwelijke collega. Het uitstapje naar Bergen op Zoom duurt 7 jaar en in mei 2017 keren we dan ook terug naar Roosendaal om onze intrek te nemen in een prachtige zichtlocatie aan de Rijksweg A17 op bedrijventerrein Borchwerf I

Zoals gezegd, het betreft de geschiedenis in vogelvlucht, dus de bloemlezing is verre van compleet. We verhuisden regelmatig, vierden feesten en talrijke (arbeids)jubilea, stonden op beurzen en sponsorden goede doelen. Wat in al die jaren nooit is veranderd, is de klantfocus en het centraal stellen van de mens en bovendien wordt er onverminderd consequent geïnvesteerd in kennis en opleiding en in de relatie met onze klanten!

Visie & missie

De mens - zowel aan klantkant, als aan de kant van de medewerker - staat bij Laudam centraal. Het is onze missie om klanten flexibel en snel te ontzorgen op het gebied van personeelsplanning en bezetting door het leveren van mensen met de juiste kwalificaties en instelling.

Dat begint met een goede screening van kandidaten, een heldere werkinstructie en kennisoverdracht zodat u ervan verzekerd bent dat mensen die u van Laudam inhuurt de arbeidsprestatie leveren die u verlangt.Het draait om over en weer respect, het draait immers om mensen. Wij hechten er grote waarde aan dat onze mensen met plezier naar hun werk gaan. Daar doen wij alles aan, want een tevreden medewerker is een gemotiveerde medewerker en dat ziet u terug op de werkvloer.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Sommige van onze klanten werken met volcontinudiensten. Omdat, zeker daar, de planning voor de invulling van de personeelsbezetting zich niet beperkt tot kantoortijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en voor onze medewerkers. Wij zijn voor u in de weer wanneer u dat wenst. Iedere klant van Laudam krijgt zijn eigen accountmanager toegewezen, zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Twee vaste aanspreekpunten, want elke accountmanager heeft een vaste back-up.

Nina Laudanska

Directeur

Jarek Socha

Hoofd Planning

Tomasz Myszewski

Planner

Michalina Cybulska

Salarisadministratie

Kasia Majchrowicz

Facilitair manager

Piotr Jaskowiec

Chauffeur, assistent planning

Jacek Zawłocki

Chauffeur, assistent planning

Jakub Kisiel

Chauffeur, assistent planning

Arno Moerland

Accountmanager

Ewa Mysior

Hoofd Salarisadministratie

Wojciech Mysior

Administratie

Anna Kopczyńska

Administratie

Miranda Breeman

Verkoop Binnendienst

ONZE UITZENDKRACHTEN

In ruim 17 jaar tijd hebben wij met de grootste zorgvuldigheid een groot bestand aan gemotiveerde uitzendkrachten opgebouwd. Het merendeel van deze mensen werkt al geruime tijd voor ons en wij weten precies over welke kennis en vaardigheden zij beschikken. Onze mensen zijn er voor u.Naar buitenlandse maatstaven wordt hard werken in Nederland goed beloond en u zult dan ook ervaren dat alle mensen die u via Laudam inhuurt dankbaar zijn dat zij hier aan de slag kunnen. Van een taalbarrière is nauwelijks sprake, want veel van deze mensen spreekt naast hun moedertaal ook Engels en/of Duits en sommigen die hier al langere tijd werken zelfs Nederlands. Onderstaand een overzicht van enkele uitzendkrachten die voor ons bij onze klanten werkzaam zijn.

Marta Nowak

Uitzendkracht

Nationalitet

Pools

Werkervaring

Schoonmaak werkzaamheden assemblage werkzaamheden

Talenkennis

Niveau

Duits

Engels

Beschikbaarheid

overwerk nachtdienst ploegedienst

Tomek Borewicz

Uitzendkracht

Nationalitet

Pools

Werkervaring

Schoonmaak werkzaamheden assemblage werkzaamheden

Talenkennis

Niveau

Duits

Engels

Beschikbaarheid

overwerk nachtdienst ploegedienst

Piotr Adamski

Uitzendkracht

Nationalitet

Pools

Werkervaring

Schoonmaak werkzaamheden assemblage werkzaamheden

Talenkennis

Niveau

Duits

Engels

Beschikbaarheid

overwerk nachtdienst ploegedienst

Anna Kowalska

Uitzendkracht

Nationalitet

Pools

Werkervaring

Schoonmaak werkzaamheden assemblage werkzaamheden

Talenkennis

Niveau

Duits

Engels

Beschikbaarheid

overwerk nachtdienst ploegedienst

Keurmerken en certificeringen zijn een extra kwaliteitsgarantie

Het opbouwen van een hechte relatie met onze opdrachtgevers is voor ons essentieel en daarbij past ook, naast dat we de afspraken met u één-op-één nakomen, dat alles wat wij doen volledig past binnen de geldende Nederlandse wet- en regelgeving. Dit betekent dat wij ons aan de relevante CAO's, de Wet Minimum Loon en de Wet Vreemdelingenarbeid houden. Elke drie maanden ontvangt u van ons een verklaring van goed betalingsgedrag van de Belastingdienst als bewijs dat Laudam alle verplichte sociale lasten en belastingen volgens de regels afdraagt. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze G-rekening. Wij beschikken over onderstaande keurmerken en certificaten.

NEN-4400-1

Laudam voldoet sinds 2007 aan de NEN-4400-1. Deze norm - opgesteld door de uitzendbranche, samen met bedrijven en vakbonden - zorgt ervoor dat belastingen en premies volksverzekeringen op tijd worden betaald en dat werknemers gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendondernemingen en richt zich op veiligheid en gezondheid waaraan een managementsysteem is gekoppeld. VCU-certificering is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven voeren vaak werkzaamheden uit met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Met het VCU-certificaat kan Laudam aantonen dat het VG-managementsysteem op orde is.

NBBU

Sinds 2015 is Laudam lid van de NBBU, de Nederlandse Vereniging van Bemiddeling en Uitzendondernemingen. Uitzendbureaus die zijn aangesloten bij deze brancheorganisatie van professionele bemiddelaars op de arbeidsmarkt voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.

Contact

Adres

Kantooradres Vlierwerf 7B 4704 SB Roosendaal

Postbus 1375 4700 BJ Roosendaal

Volg ons

facebook
logo
facebook
logo